Gratis program last ned

 
     
 

    Adressebok programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  WTD Kontakter er en adressebok programvare gratis nedlasting, et program for å organisere kontaktene dine gratis nedlasting Organiser data som navn, etternavn, telefoner, adresser etc med letthet. Distribuert som freeware gjør det den perfekte måten å holde kontaktene dine.   PhoneDeck er en adressebok programvare gratis nedlasting, fleksibel, lett og rask adressebok programvare gratis nedlasting.Inkluderer telefon urskiven.
       
  Gratis Address Book er en adressebok kontakt programvare, hvorved du kan merke adresser, telefonnumre, mobil, faks, firmanavn, land, by, nettside adresse og e-postadressene til kontakter og samarbeidspartnere gratis nedlasting. Du kan enkelt skrive ut liste over kontakter og detaljer om valgte kontakten. Gratis Address Book er helt gratis!   ContactKeeper er en gratis personlig informasjon manager med en integrert bursdag påminnelse, som holder deg informert om kommende bursdager Ree nedlasting. ContactKeeper er bevisst svært fleksibel og enkel, det er bare noen få felt, i løpet av som en ubegrenset mengde av tall og e-postadresser kan lagres for hver person, ekstra informasjon kan settes i notatfeltet. 
       
  Åpne Kontakter er en avansert adressebok programvare for administrasjon av kontaktinfo for enkeltpersoner og organisasjoner med relasjoner gratis nedlasting. Distribuert som freeware, ble programmet utviklet for personer som trenger mer enn vanlige adressebokprogrammer for å bedre dynamiske interaksjoner med kontakter. I tillegg, med SyncML for Åpne Kontakter, kan du synkronisere kontaktinfo med smarttelefon, PDA og Web adressebøker etc.   RGS-CardMaster er en adressebok programvare gratis nedlasting. Sannsynligvis den enkleste PIM i verden! kontakter / Adresse / telefonbok / Agenda program klarer og holde orden på alle dine kontakter, adresser, telefonnummer på de ulike, faks, web, e-post, info ...! Legg til et bilde på hvert kort hvis ønsket, og også legge til dine kontakter sine nettsider, e-post, telefonnummer, personlig info etc. Det er en veldig komplett adressebok med mange kraftige funksjoner og samtidig meget enkelt å bruke! Adresse layout kan endres for å passe landet ditt!
       
 
 

Gratis program last ned