Gratis program last ned

 
     
 

  Blogg-programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  WordPress er web programvare du kan bruke til å lage en webside eller blogg. Vi liker å si at WordPress er både gratis og uvurderlig samtidig.Kjernen programvaren er bygget av hundrevis av samfunnet frivillige, og når du er klar for mer det er tusenvis av plugins og temaer tilgjengelig for å forvandle ditt nettsted til nesten alt du kan forestille deg.   Blogger er en blogg-publisering tjeneste som lar flere brukere blogger med tidsstemplede oppføringer.Blogger lar sine brukere til å velge mellom ulike maler og deretter tilpasse dem. Brukere kan også velge å lage sine egne maler ved hjelp av CSS.
       
  Tumblr er så enkel å bruke at det er vanskelig å forklare. Vi gjorde det veldig, veldig enkelt for folk å lage en blogg og legge hva de vil på den.Historier, bilder, GIF-filer, TV-programmer, lenker, vittigheter, dumme vitser, smarte vitser, Spotify spor, mp3s, videoer, mote, kunst, dype ting.Tumblr er 221 millioner forskjellige blogger, fylt med bokstavelig talt hva som helst.   Medium er en blogg som gjør det mulig å dele og oppleve kunnskap, ideer og historier. Det er en personlig blogging nettsted som tillater brukere å legge inn sine skriverier på mer enn 140 tegn med innebygde bilder. Brukere som spenner fra journalister til amatører kokker skaper, post, la notater og legge anbefalinger om medium.com.Nettstedet hjelper også brukere finner sin målgruppe med mindre anstrengelse.
       
  Svbtle En blogging plattform utviklet for å hjelpe deg å tenke. Dashbordet er en strøm av upubliserte ideer eller utkast verk-in-progress, på venstre side, og en liste over publiserte artikler til høyre. Den er designet for å hjelpe deg kuratere tanker og historier, arbeide med dem sakte, og publisere når du er klar.   Quora er et spørsmål-og-svar nettside der spørsmål blir opprettet, svarte, redigert og organisert av sitt fellesskap av brukere.
       
  Postach.io Evernote Drevet blogging plattform Den enkleste måten å blogge. Bare koble en bærbar PC og tag notater "publisert". Lag en gratis nettsted i 30 sekunder en ny blogging plattform som gjør din Evernote bærbare PC til et content management system.    Google+
       
 
 

Gratis program last ned