Gratis program last ned

 
     
 

  Bokpublisering programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  XFlip Pro Gjør du publiserer Amazing Flash side bla så enkelt bygge digital flippbok som flash side bla, pdf flash bok eller 3d bokside flip etc. lett og deretter lese, dele og vise dem på alle datamaskiner, nettbrett eller mobile enheter som iPad, iPhone eller Android-enheter når som helst og hvor som helst.   Scribus er et Open Source program som bringer profesjonell sidelayout til Linux, BSD UNIX, Solaris, OpenIndiana, GNU / Hurd, Mac OS X, OS / 2 Warp 4, eComStation, Windows og Haiku stasjonære med en kombinasjon av trykk-klar utgang og nye tilnærminger til side design.
       
  Desktop Forfatter DeskTop Forfatter er en eBok eller elektronisk publisering programvare som lar deg raskt, enkelt og profesjonelt lage og selge elektroniske publikasjoner som ebøker, eCatalogs, ePresentations, fotoalbum og mye mer.   Pageplus Starter Edition Enkel og gratis desktop publishing. Enkelt redigere en mal Velg mellom en rekke forhåndsinnstilte maler som du fullt ut kan tilpasse med grafikk, størrelser, farger og mer.
       
  ePub er en forkortelse for elektronisk publisering, som ble grunnlagt av International Digital Publishing Forum. Den digitale tidsalder har gjort det mulig for bøker som skal kjøpes og lastes ned umiddelbart kontra bestiller på nettet eller besøke den lokale bokhandelen. FSS ePub Reader er en svært grunnleggende leser som vil tillate deg å lese din samling av digitale bøker, dokumenter og tegneserier. Det inkluderer også en omformer til å endre ePub-filer til PDF, HTML eller ren tekst.    FlipHTML5 er en gratis digital publisering programvare for å konvertere PDF-dokumentet til attraktive online HTML5 basert flippbok med video, musikk, flash, hyperkobling. Det hjelper brukerne å oppdage og importhyperkoblinger i kilde PDF-dokument automatisk. Brukere kan designe ulike sytle av online htlm5 flippbok med ekte siden snu effekt ved å bruke denne gratis magasin lage programvare. Den tilpassede digitale publikasjoner kan brukes for produktmarkedsføring eller annonse.Det er et nyttig verktøy for brukere å publisere flippbok og administrere dem på nettet. Brukere kan lagring av flippbok du oppretter på vår online server uten kostnad gratis nedlasting ..
       
  WriteMonkey er en tekstbehandler som har blitt designet med den alvorlige forfatteren i tankene.Writemonkey er en Windows zenware * skriftlig søknad med en ekstremt nedstrippet brukergrensesnitt, slik at du alene med dine tanker og dine ord.   Rapidtyping 5 - Touch Typing Tutor Lær hvordan du bruker tastaturet på en morsom og underholdende måte for helt gratis. Rapid Typing Tutor er utviklet for å lære voksne og barn til å bruke sin tastaturet mer effektivt enn noensinne. Lære å typen kan være enkelt og morsomt!
       
       

 

 
 

Gratis program last ned