Gratis program last ned

 
     
 

  CRM-programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  Sukker er en komplett CRM-løsning som automatiserer dine kjerne salg, kundeservice og markedsføring prosesser, med fokus på den enkelte   Reflekter CRM -programvare gjør det mulig for bedrifter å enkelt spore kundeforhold informasjon, samhandling, notater, oppgaver og hendelser.Kundeoppfølging hjelper bedrifter kjenner sine kunder bedre og bygge sterkere relasjoner med kundene.
       
  tinyManager er en lett, rask leder av kunden.svært liten Customer Relationship Management.   OpenCms fra Alkacon Software er en profesjonell, lett å bruke nettstedet content management system.OpenCms hjelper innholds ledere over hele verden for å skape og opprettholde vakre nettsteder raskt og effektivt.
       
  So-net er et nytt SRM-systemet utviklet av ukrainsk selskap Information Systems. Denne myke løser et bredt spekter av problemer angivelse generell aktivitet arrangement av din bedrift og samarbeid med kunder. Det inkluderer også en rekke moduler som er nødvendige for kontorarbeidere og næringslivsledere. Prosjektet er enkel å bruke og sette opp, det kan også legges til med nye moduler, utviklet spesielt for et problem satt av.   e-kringkasting CRM er en e-kundeforhold markedsføring programvare med innebygd HTML / tekst editor og e-postliste database manager, for gruppe kringkasting av 1to1 tilpasse meldinger.
       
  CRMadar 3.0 er designet for å gi deg den kunnskapen du trenger for å utvikle og implementere smartere kunde strategier samt maksimere fortjenesten. Det er en kraftig programvareløsning for Customer Relationship Management, Prosjektledelse, Workflow Management for små og mellomstore bedrifter.Den CRMadar program forenkler kundeoppfølging, kampanjehåndtering og kundeservice.    
       

 

 
 

Gratis program last ned