Gratis program last ned

 
     
 

  Dataanalyse programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  Elki er en åpen kildekode (AGPLv3) data mining programvare skrevet i Java. Fokus for Elki er forskning på algoritmer, med en vekt på uten tilsyn metoder i klyngeanalyse og avvikende oppdagelse.For å oppnå høy ytelse og skalerbarhet, Elki tilbyr mange data indeks strukturer som R * -treet som kan gi store ytelsesforbedringer.   Provalis Vi ser analyse annerledes. Som både vitenskap og kunst. Fordi mens analysen ikke iboende koble til kreativitet, en mer kreativ tilnærming til utvikling analyse programvare resultater i siste instans mer fleksible og brukervennlige verktøy, med potensial på tvers av flere felt, mer relevant for flere målgrupper, og så videre. Denne tilnærmingen, og programvaren det har gitt opphav til, er slik at forskningsledere over hele verden til å bli mer enkelt og kostnadseffektivt på toppen av sitt spill - enten det er i dagens svært konkurranse akademiske arena, eller en like utfordrende og krevende global business økonomi.
       
  Tanagra er en gratis data mining programvare for faglig og forskningsformål. Det foreslås flere datamineringsmetoder fra undersdataanalyse, statistisk læring, maskinlæring og databaser område.   Weka er en samling av maskinlæringsalgoritmer for data mining oppgaver. Algoritmene kan enten brukes direkte til et datasett eller kalt fra din egen Java-kode. Weka inneholder verktøy for data pre-prosessering, klassifisering, regresjon, clustering, forening regler, og visualisering. Det er også godt egnet for utvikling av nye maskinlærings ordninger.
       
  RapidMiner En integrert miljø for maskinlæring, data mining, tekst gruvedrift, prediktiv analyse og forretningsanalyse.   SCaVis er et miljø for vitenskapelige beregninger, dataanalyse og datavisualisering designet for forskere, ingeniører og studenter. Programmet omfatter mange open-source programvarepakker til en koherent grensesnitt ved hjelp av konseptet med dynamisk skript.

 

 
 

Gratis program last ned