Gratis program last ned

 
     
 

  Dental programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  Mr Tooth Dental programvare Programvaren består i utgangspunktet av en enkel og funksjonell applikasjon for en tannlege kontor, med sikte på å effektivisere administrasjonen behandler dem.Gjøres gjennom en analyse av data som er behandlet gjennom rapporter, gjorde under hans besøk til klinikken. Gjennom en tidligere planlagt intervju med ansatte i denne klinikken merke til mangelen på teknologi som gjør det vanskelig å registrere og kontrollere flyten av pasienter og betalinger gratis nedlasting.   Hi PC - periodontal og restorative kartlegging er designet for generelle tannleger og tannlegespesialister som bruker periodontal & restorative kartlegging. Det gir en rask og effektiv måte å samle inn resultatene.
       
  ordeNANDO_2013 det programvare er for ledelsen i en tannklinikk klinikker historie budsjetter, betaling og fakturaer gratis nedlasting.   Practice Management Software er et Windows-basert medisinsk fakturering programvare utviklet for legekontor, kiropraktorer, tannleger og medisinske fakturering tjenester. Enten du er interessert i å starte ditt eget hjem basert medisinsk fakturering tjeneste eller styre en privat praksis, gir praksis Management Software medisinsk praksis programvare du den beste programvaren på markedet.
       
  Last ned din gratis ACE Dental programvare Demo Dette GRATIS fullt funksjonell demo av ACE Dental programvare vil tillate deg å se alle aspekter av programmet. Du kan se for deg selv nøyaktig hvor utrolig lett ACE programmet faktisk er.   Systemer for Tannleger Ltd utvikler kontinuerlig nye og eksisterende funksjoner som lar deg administrere din tannlegepraksis mer effektivt. Velg ett av alternativene nedenfor for å lese mer om de viktigste funksjonene vi tilbyr.
       
  DentSuite 1,0 (Dental Clinic Management Software) DentSuite 1.0 er akkurat den rette programvaren du trenger for å administrere din tannklinikk, med alle fasiliteter for å opprettholde pasientens historie, administrere avtaler, lagre bilder av pre og postoperative bilder tatt gjennom en intra-oral ca

 

  Åpne tann Online Pasient Danner 3D Movable tenner Tekstmeldinger E-post Mobile Web App Kiosk signatur pads Fler skanning. Installer prøveversjon å evaluere Åpne Dental, eller som første skritt når du installerer den fullstendige versjonen av Open Dental. Den prøveversjon er fullt ut funksjonell, bortsett fra det er en 30 pasient grense, og den har midlertidige prosedyrekoder.
       

 

 
 

Gratis program last ned