Gratis program last ned

 
     
 

  Digital signage programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  Digital Signage brukes vanligvis til å informere eller annonsere. Det er store fordeler for digitale skilt fremfor tradisjonelle statiske skilt, inkludert muligheten til å oppdatere innholdet eksternt over Internett, tilpasse skjermene til seerne og selv samhandle med din lokale publikum. Du vet de TV-skjermer som du ser installert i flere og flere offentlige områder som butikker, restauranter, over bensinpumpene, mat menytavler og mange andre steder. Vel, det kalles Digital Signage.   Rise Vision Free Digital Signage programvare Rise Vision gratis open source digital signage programvareplattform har alle funksjonene du trenger for å bygge og fullt administrere en høy kvalitet skjerm nettverk av noen type eller størrelse Og det beste? Det er gratis!

 

       
  Launcher Dock En gratis Windows verktøy for å administrere den måten du starte og forankre programmene dine på en enkelt eller flere skjermer gratis nedlasting. “Fungerer bra for videovegger. “Tilpass måten datamaskinen starter.Åpne alle favorittprogrammene dine automatisk når du logger på.   FrontFace Lockdown Tool Beskytt og låse alle Windows-PC som brukes som Public Kiosk Terminal eller for Digital Signage applikasjoner!
       
  doPublicity Digital Signage leder er en gratis Digital Signage programvare som fungerer på alle Windows-PC koblet til en TV eller Monitor.Programvaren viser bilder, video, Websites, Custom Meldinger og RSS-feeder.   Signagelive Digital Signage Software as a Service Vi tilbyr programvare, servere og støtte; du gir meldingen CLOUD-basert programvare Bare logg Signagelive fra nettleseren til å laste opp, planlegge og distribuere digitale medier. Du vil finne alle de verktøyene du trenger for å overvåke og rapportere om digitale signage-spillere på ett sted, og krever ingen installasjon av programvare.
       
  Xibo Digital Signage for alle! Kraftig Open Source Digital Signage content management system og Windows / Ubuntu skjerm spiller programvare gratis download.Download og kjøre på din egen web server for gratis. Trenger CMS hosting? Prøv Xibo i skyen.   DisplayOp Free Edition BoxShot gratis Den frie Digital Signage programvare for skoler, foreninger, offentlige tjenester og selskaper. The Free Edition er en enkelt bruker versjon av DisplayOp uten tidsbegrensninger.Den styrer en tilkoblede fremvisningsinnretning. Det er selvsagt mulig å installere DisplayOp Free Edition på flere datamaskiner. Denne utgaven tillater bruk av en spiller med en skjerm. 
       
  Digital Recall Digital Signage er et elektronisk display (for eksempel en LCD eller LED-skjerm) som brukes til å vise innhold som tekst, bilder, videoer osv ree nedlasting. Klikk på bildet for å se en kort video HVORDAN digital signage FORSKJELLIG FRA "tradisjonelle" SIGNAGE? Digital skilting blir normalt styrt fra et fjerntliggende sted, og er i stand til kontinuerlig å endre det som er vist. Tradisjonell skilting (typisk utskriftsmedier) krever noen til å fysisk gå og sette opp eller ta ned skilting, og det er statisk.    
 
 

Gratis program last ned