Gratis program last ned

 
     
 

  Kirken regnskap programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  ChurchWare forenkle måten de spore donasjoner og løfter fra sine støttespillere. Tienden vil skrive ut en rekke rapporter for kasserer og for givere, inkludert en rapport for skattemessige formål gratis nedlasting.   Donarius Nonprofit eller kirke ledelsen ikke å være en utfordring, når du holde oversikt over dine medlemmer, bidrag, løfter og mer med lett-å-bruke Donarius nonprofit og kirke management software.Rimelig priset, vi selv kan du prøve det gratis før kjøp med vår nedlastbar demo program. Se hvorfor over 2000 menigheter og ideelle organisasjoner over hele verden bruker Donarius å håndtere og spore alt fra donasjon kvitteringer, til medlemskap turnuslister, til alt annet som lar deg kjøre din organisasjon jevnt.
       
  ChurchTrac for WindowsChurch programvare for å holde oversikt over medlemmer, potensielle kunder, fremmøte, bidrag, kalender og mer! Helt gratis opptil 100 navn. Last ned og installere på din PC. Den enkle å bruke kirken programvare som ikke vil bryte banken. ChurchTrac er en kirke database for å holde styr på mennesker, grupper og oppmøte, kalender og økonomi.   ChurchInfo er en frikirke database program for å hjelpe menigheter spore medlemmer, familier, grupper, løfter og utbetalinger. Vår funksjon sett kan sammenlignes med dyre Kirkens ledelse programvarepakker. Våre brukere er støttet av en åpen kildekode-fellesskapet av mennesker som frivillig sin tid og energi til å gjøre denne teknologien tilgjengelig for alle kirker.
       
  OpenLP - Open Source Worship presentasjon Opplev kraften av åpen kildekode i din menighet med gudstjeneste presentasjon programvare designet for å passe hvordan du vil kjøre tjenesten. Rask, fleksibel og enkel å bruke, vil du ha din tjeneste oppe og går i løpet av få minutter.Disse funksjonene og en hel masse mer til en pris som ikke kan slå.   ACTS er en fri kirke management software / system, som er gratis og åpen kildekode, kan noen kirke laste ned og bruke. Funksjoner inkluderer medlemskap informasjon, ved innsjekking, rommet booking, regnskap, donasjon, etc. Denne programvaren støtter flere brukere, nettverkstilgang, og innebygd web-baserte applikasjonsmoduler som gjør kirker å tilby elektroniske tjenester for medlemmene til å vise personopplysninger , rom booking, etc.
       
      TimeGain er en fakturering og kontoadministrasjon programvare som tillater ubegrenset planlagte transaksjoner som deretter faktureres hvert som de forfaller gratis nedlasting.
       
 
 

Gratis program last ned