Gratis program last ned

 
     
 

  Nettbasert programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  Openstack programvare styrer store bassenger av beregne, lagring og nettverk ressurser gjennom et datasenter, styres gjennom et dashbord eller via Openstack API. Openstack fungerer med populære bedriften og åpen kildekode-teknologier som gjør det ideelt for heterogen infrastruktur. Åpen kildekode programvare for å lage private og offentlige skyer.   Apache CloudStack er åpen kildekode programvare utviklet for å distribuere og administrere store nettverk av virtuelle maskiner, som en svært tilgjengelig, skalerbar Infrastructure as a Service (IaaS) cloud computing plattform. CloudStack brukes av en rekke tjenesteleverandører å tilby offentlige nettskytjenester, og av mange selskaper å gi en lokal (privat) sky tilbud, eller som del av en hybrid sky-løsning.
       
  Tonido din egen personlige Cloud Tonido Server gir deg tilgang til alle filene på maskinen din fra en nettleser, smarttelefon, nettbrett eller til og med DLNA-aktiverte enheter. Ingen oppsett er nødvendig.   Utvide virksomheten din med Apptivo CRM, fakturering, prosjekter, timelister og mer. Enkelt, rimelig og integrert.
       
  Cloud Suite er en samling av web apps, ment å bli kjørt på en personlig server. Dette er en utmerket erstatning for den store skyen, for de som er opptatt av personvern. Fordi det ikke er drevet av et selskap, har du full kontroll over dine data.   FOTO GRID Få bildene til en kul 4x4 PHOTO GRID!Lage en kul 4x4 interaktiv bilderutenett bruke vår enkle å bruke bilderutenett app. Last opp noen bilder eller velge noen bilder fra dine Facebook-album for å skape en fantastisk bilderutenett i bare fire raske skritt.
       

 

 
 

Gratis program last ned