Gratis program last ned

 
     
 

  Programvare testverktøy gratis nedlasting

       
       
       
       
  SmartBear Gratis verktøy for testing og utvikling De beste tingene i livet er gratis. Gode nyheter - alt på denne siden er gratis. Last ned eller registrere og begynne å bruke dem, er det så enkelt. Målet for hver SmartBear gratis verktøy er å gjøre livet ditt bedre. Nedenfor finner du en rekke verktøy for programvareutvikling, testing og overvåking. Flere gratisverktøy kommer, så kommer tilbake med jevne mellomrom for å oppdage hva som er nytt. Så legg bort pengene dine, er det ikke bra her.   Fri programvare testverktøy

 

Open Source Test Management Tools

       
  SoapUI er en fri og åpen kildekode kryssplattform Functional Testing løsning gratis nedlasting. Med en lett-å-bruke grafiske grensesnittet, lar man SoapUI til lett og hurtig å lage, og utføre automatiserte funksjonell, regresjon, compliance og belastningstester.   LoadUIWeb er et gratis desktop verktøy for ytelse, stress, skalerbarhet og load testing av web-applikasjoner gratis nedlasting. Designet fra grunnen opp for å hjelpe deg å fokusere på oppgavene, krever det ikke kunnskap om programmering.
       
  Test Studio Lett å adoptere, bruke og vedlikeholde, er test Studio rett og slett den mest brukervennlige testverktøy på markedet gratis nedlasting. Lage tester ved hjelp av kraftig opptaker, legge betinget logikk, påberope Javascript og desktop kommandoer, håndtere dialoger, trekke ut verdier i variabler, utføre bilde verifikasjoner og mye mer.Alt dette uten en eneste linje med kode.

Data Generator Helt nødvendig tilpasset format prøve / testdata, som, dårlig? Vel, det er ideen om dette skriptet. Det er et gratis, open source verktøy skrevet i Javascript, PHP og MySQL som lar deg raskt generere store mengder tilpassede data i en rekke formater for bruk i tester programvare, fyller databaser, og ... så videre og så videre.

  Anteater! Maurslukere er en testing rammeverk utformet rundt Ant, fra Apache Jakarta Project. Det gir en enkel måte å skrive tester for å sjekke funksjonaliteten til en web-applikasjon eller en XML-webtjeneste gratis nedlasting. Den type tester du kan skrive ved hjelp Anteater er: Send en HTTP / HTTPS forespørsel til en webserver. Når svaret kommer tilbake, teste at det oppfyller visse kriterier. Du kan se etter HTTP-hoder og responskoder, og validere responsen kroppen med regexp, XPath, Relax NG, eller contentEquals tester, pluss noen binære formater. Nye tester kan enkelt legges. Lytte etter innkommende HTTP-forespørsler på en gitt URL på den lokale maskinen. Når det kommer en forespørsel om at nettadressen, kan du sjekke sine parametre og / eller innhold, og sende et svar deretter. T
       
  Apodora Description: Apodora is a framework/tool for automating functional testing of web applications free download . It provides the user with programmatic control of the web browser allowing them to interact directly with the browser's user interface. It uses a database backend in order to remember how to find your html elements. This also makes your scripts easier to maintain. Requirement: Windows, IE6   Testopia er en test case management forlengelse for Bugzilla. Den er designet for å være en generisk verktøy for å spore testtilfeller, noe som åpner for testing organisasjoner å integrere feilrapportering med sine test case drevet resultater. Selv om det er utformet med software testing i tankene, kan det brukes til å spore testing på nesten alt i engineering prosessen.
       

 

 
 

Gratis program last ned