Gratis program last ned

 
     
 

  Salgsledelse programvare

       
       
       
       
  Pipeliner CRM Software for Windows og Mac Ta en tur til de funksjonene som gjør Pipeliner CRM Software en standout verktøy for selgere og salgsteam. Du vil raskt se hvorfor så mange bedrifter er å snu til oss for å låse den sanne kraften og potensialet sitt folk. Bli kjent med ledende visuell salg CRM på markedet. Se fordelene med et gjennomsiktig rør som gjør at selgere, C-suite, og salgsledere fornøyd. Vitne raskende transformasjon mulig med våre avanserte salgsfunksjoner   Insightly Online Small Business CRM Har problemer med å håndtere dine kontakter? Oppgaver som faller gjennom sprekker? Trenger du innsikt i salgskanalen?Lyst til å bli mer organisert, mer produktive? Trenger du å kjøre din virksomhet mer effektivt?
       
  EQMS 2012 Lite er en gratis salgs CRM-løsning optimalisert for salg ledere, spesielt for enkeltpersoner og små og microbusinesses. Det er en forenklet utgave av et CRM-system som også er tilgjengelig i en rekke av premium applikasjoner.EQMS 2012 Lite hjelper salgssjefer spore kunder, oppfølging og nedleggelser. Det holder kontakter nåværende fanger et bredt spekter av informasjon, måler salgsutvikling, analyser av data, og genererer rapporter.   TopSales - en komplett CRM, salg og markedsføring programvare for fagfolk og bedrifter. Opprettholde et komplett kundeoppfølging. Nå ut og bygge et langvarig forhold med deg kunder. Øk produktiviteten og bruke mer tid på å bygge virksomheten din i stedet for å kaste bort tid på administrative gjøremål.Topsales gjør medarbeidere til å arbeide og samarbeide på mer effektive og effektive måter. Det vil forbedre salgsteam ytelse. Salgsteamet kan nå fokusere på det de kan best - å selge. 
       
  Sukker er en komplett CRM-løsning som automatiserer dine kjerne salg, kundeservice og markedsføring prosesser, med fokus på den enkelte   Reflekter CRM -programvare gjør det mulig for bedrifter å enkelt spore kundeforhold informasjon, samhandling, notater, oppgaver og hendelser.Kundeoppfølging hjelper bedrifter kjenner sine kunder bedre og bygge sterkere relasjoner med kundene.
       
  tinyManager er en lett, rask leder av kunden.svært liten Customer Relationship Management.   OpenCms fra Alkacon Software er en profesjonell, lett å bruke nettstedet content management system.OpenCms hjelper innholds ledere over hele verden for å skape og opprettholde vakre nettsteder raskt og effektivt.
       
  So-net is a new SRM-system developed by ukranian company Information Systems. This soft solves a wide range of problems reffering to general activity arrangement of your company and collaboration with clients. It also includes a number of modules necessary for office workers and company executives. The project is easy to use and set up, it also can be added with new modules, developed particularly for a problem put by.   eMail Broadcast CRM is an email customer relationship marketing software with built-in HTML/Text editor and email list database manager, for group broadcasting of 1to1 personalize messages.
       
  CRMadar 3.0 er designet for å gi deg den kunnskapen du trenger for å utvikle og implementere smartere kunde strategier samt maksimere fortjenesten. Det er en kraftig programvareløsning for Customer Relationship Management, Prosjektledelse, Workflow Management for små og mellomstore bedrifter.Den CRMadar program forenkler kundeoppfølging, kampanjehåndtering og kundeservice.    
       
 
 

Gratis program last ned