Gratis program last ned

 
     
 

  Samarbeid programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  AceProject Organiser. Spor. Samarbeide. Prosjekt sporing programvare for å administrere oppgaver, timelister, dokumenter og utgifter.   Exo Platform er en åpen kildekode-sosial-samarbeid programvare utviklet for bedrifter. Det er fullverdig, basert på standarder, utvidbar og har en fantastisk design.
       
  Sharetronix er en sikker Social Network for din bedrift. Samarbeide med dine medarbeidere, kunder og partnere.   Den Cynapse fellesskap presenterer et økosystem for Cyn.in brukere, utviklere, evangelister og åpen kildekode-entusiaster til å finne ressurser, bidra og engasjere seg for å gjøre Cyn.in en pålitelig, fleksibel og bedre kvalitet Samarbeid programvare. I den sanne ånd av åpen kildekode, inviterer vi Cyn.in brukere, entusiaster, utviklere fra hele verden for å dele ideer, gi tilbakemelding, evangelisere Cyn.in til større publikum og delta i å gjøre Cyn.in verdens beste åpen kildekode programvare for samarbeid .
       
  Med Podio kan du organisere og koble alt du jobber med. Administrere prosjekter, kunder, you name it. Det arbeides strukturert - slik at alle vet hva de skal gjøre, samtidig som vi alltid holde synet av det store bildet. Det er en bedre måte å WORKA frisk ta på samarbeid og å få organisert.   Asana har re-imagined teamet kommunikasjon fra grunnen av. Samtaler og oppgaver er på ett sted, så alt er praktisk og gjennomsiktig. Når mindre av tiden tilbringes i e-posten, vil du ha mer tid til å få arbeidet gjort.
       
       
       

 

 
 

Gratis program last ned