Gratis program last ned

 
     
 

  Skannerprogramvaren gratis nedlasting

       
       
       
       
  VueScan® skannerprogramvaren VueScan er et program for Windows, Mac OS X og Linux som erstatter programvaren som fulgte med skanneren.Last ned VueScan i dag for å se hvorfor 10 millioner mennesker har brukt det for å få mest mulig ut av skanneren.   FreeOCR er et verktøy for Windows-PCer som lar deg skanne et dokument og konvertere den til redigerbar tekst gratis nedlasting. Husk dagene for å måtte skrive ut tekst ordrett hvis du hadde en hånd ut fra skole eller arbeid som ikke hadde blitt sendt elektronisk? Hva en smerte. Heldigvis finnes det noen programmer som finnes nå som kan gjøre jobben enklere. FreeOCR er en av dem.
       
  NAPS2 er et dokument skanneprogram med fokus på enkelhet og brukervennlighet. Skanne dokumenter fra WIA og TWAIN-kompatible skannere, organisere sidene som du vil, og lagre dem som PDF, TIFF, JPEG, PNG, og andre filformater. Krever .NET Framework 4.0 eller høyere.   Kopimaskin Fikk en skanner og en skriver? Hvorfor ikke kombinere de to til en kopimaskin? Du trenger ikke lenger en ekte kopimaskin hvis du har Kopimaskin. Dette er hvordan det går: sette inn et dokument til skanneren, starte Kopimaskin og trykker sitt Kopier-knappen. Etter en liten stund skriveren produserer en kopi av dokumentet. Det er det. Ingen vanskelige innstillinger å gjøre, det er svært brukervennlig.
       
  CloudScan er et helt gratis skanneprogram. Det gir en ny og enkel måte å skanne dokumenter, bilder eller bilder og lagre dem til mulitpage PDF-filer.Cloud kan med hell brukes på én datamaskin. Den enkle, vennlig grensesnitt gir resultater i løpet av sekunder. Hvis du har mer enn én PC (hjemme- eller kontornettverk), du får en revolusjonerende tilnærming til skanning: bare installere SharedScanner komponent til en PC, og du kan dele skanneren og bruke den fra nesten hvilken som helst annen datamaskin eller enhet uten installasjon. Bare en vanlig nettleser er nødvendig.   Gratis skanne til PDF Enhver type program som kan gjøre livet ditt enklere bør testes for enhver pris. Vår skanne til PDF-programvare vil hjelpe deg å få de beste resultatene fra skanning og lagre en rekke tiltak underveis.
       
  CamScanner-Telefon PDF Creator Mobile Scanner Bruk telefonens kamera til å skanne kvitteringer, notater, fakturaer, whiteboard diskusjoner, visittkort, sertifikater, etc.   PaperScan Scanner programvare lar brukerne dra gratis nytte av fordelene med en universell skanning med post-prosessering evner verktøyet. Begrenset parti TWAIN og WIA-skanning / import (10 sider).Lagre som enkelt side PDF / A, TIFF, JPEG, JPEG 2000, PNG, JBIG2, WebP. Innlegg Bildebehandling: fargejustering, fargerom konvertering, effekter, filtre, beskjære og mer ... PDF-kryptering støtte (lese og skrive).

 

 

 
 

Gratis program last ned