Gratis program last ned

 
     
 

  Skole programvare gratis nedlasting

       
       
       
       
  Fri programvare for lærere Autodesk Education Velg en tittel for å laste ned programvare for personlig bruk. For å få tilgang til programvare for skolen din, kan du gå til institusjoner. Sekundære lærere Inspire. Engage. Forberede. Den neste generasjon av designere, innovatører, og skapere er elevene i dag. Hjelpe dem å realisere sitt potensial med gratis * tilgang til profesjonelle design software og kreativitet apps. Legg Autodesks verktøy for å læreplanen ved hjelp av læringsressurser kartlagt til standarder for å hjelpe drivstoff en livslang kjærlighet til læring, problemløsning, samarbeid og kreativ tenkning-essensielle ferdigheter for det 21. århundre karrierer.   Fedena er en gratis og opensource skolens ledelse programvare som har flere funksjoner enn en student informasjonssystem. Bruk Fedena å effektivt administrere studenter, lærere, ansatte, kurs og alle systemer & prosess knyttet til institusjonen.
       
  Skole Management Software Fri programvare med fokus på forvaltning av skolens administrasjon   MarvelSoft skolens ledelse programvare er utviklet for å håndtere forhånds skoler, grunnskole, videregående skole, høyere videregående skoler, statlige CBSE, ICSE, IGCSE skoler.
       
  openSIS Flerspråklig versjon Løsning for Trade skole og høyere utdanning Støtter student livssyklusadministrasjon fra prospektering, innleggelser, studentlivet, konfirmasjonen gjennom alumni ledelse. Integrert med WordPress Portal programvare og SugarCRM. Andre integrasjoner tilgjengelig.   Starehe skolen styringssystem kombinerer enkelhet og ytelse for eksepsjonell kvalitet.
       
  Lantiv Planlegging Studio 7 Planlegg aktiviteter, kurs, kurs og økter ved hjelp av dra-og-slipp. Ikke bekymre deg om konflikter og sammenstøt - programmet vil fortelle deg når alle ressursene er gratis. Tildele farger til ressurser for enkelt å skille mellom sine planlagte aktiviteter. Raskt importere data fra en eksisterende database i en rekke tilpass formater. Angre en handling hvis du må.   Tavle Nedlasting Old versjon Tegn med røde, grønne, blå og sorte markører. Bruk viskelæret til å rydde opp tavlen. Høyreklikk på bordet for å sette et startpunkt og deretter begynne å skrive. Tegninger på tavlen lagres automatisk når programmet er lukket. 
       
      Virtual Microscope Virtual Microscope Skjermbilde Virtual Microscope er en NASA-finansierte prosjekt som gir simulert vitenskapelig instrumentering for studenter og forskere over hele verden som en del av NASAs Virtual Laboratory initiativ.  
       

 

 
 

Gratis program last ned