Gratis program last ned

 
     
 

  eBook programvaren gratis nedlasting

       
       
       
       
  Scriba eBok Maker er et prosjekt for å bygge ebøker (i ePub, PDF og zip-format) ved hjelp av innholdet som allerede er tilgjengelige i andre formater (for eksempel HTML, PDF, XML, etc.) både på nettet og på filsystemer. Scriba er et verktøy skrevet i Java6 og har en kommandolinje-grensesnitt.   kaliber er en fri og åpen kildekode e-bok bibliotek ledelse program utviklet av brukere av e-bøker for brukere av e-bøker. Den har et overflødighetshorn av funksjoner delt inn i følgende hovedkategorier: Library Management E-bok konvertering Synkronisering til e-bok-leser enheter Nedlasting nyheter fra nettet og konvertere den til e-bokform Omfattende e-bok viewer innhold server for elektronisk tilgang til boksamling e-bok redaktør for de store e-bok formater
       
  Mobipocket Creator  Home Edition -FREE- lar deg lage dine ebøker, fotoalbum, personlige databaser og mye mer med et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt og utvidbare maler.   Last ned gratis Kobo appen lese når og hvor du vil, og deretter velge fra vår katalog på mer enn 4 millioner av verdens beste titlene.
       
  Adobe Digital Editions   Adobe Digital Editions programvare tilbyr en engasjerende måte å vise og administrere e-bøker og andre digitale publikasjoner. Bruk den til å laste ned og kjøpe digitalt innhold, som kan leses både online og offline.   Hamster eBook Converte R er en 100% gratis nedlasting og enkel måte å flytte ebøker mellom enheter - lar deg konvertere eBook filer i proprietære formater for Sony, iRiver, Amazon, Kobo og andre eBook lesere i en versjon som kan leses på alle annen leser, eller på alle dem som en enkel PDF-filformatet eller de alle forstår gratis nedlasting.
       
  Kindle for PC 1.10.1 Les mer enn 1 million * tenne bøker på PC med gratis Kindle lese app. Ingen Kindle-enhet er nødvendig. Whispersync teknologi synkroniserer siste side lest, bokmerker, notater og høydepunkter på tvers av ulike enheter.   Nook for PC   Nyt millioner av bøker pluss full tilgang til hele NOOK biblioteket uten å forlate skrivebordet.Synkroniseres automatisk din siste side og bokmerker til andre enheter med en NOOK eReading søknad.Legg til notater, høydepunkter og bokmerker som du leser.
       
  Sigil er et gratis, open-source ebook redaktør for filer i EPUB-format importere og redigere ebøker i TXT, HTML og EPUB-format, og konvertere dem til EPUB for eksport ..   FBReader er et gratis (og ad-free) multi-platform ebook reader.Supports populære eBok formater: ePub, FB2, mobi, rtf, html, ren tekst, og en masse andre formats.Provides tilgang til populære nettverks bibliotek som inneholder en stort sett av ebøker. Last ned bøker gratis eller mot betaling. Legge til din egen katalog.
       

 

 
 

Gratis program last ned